بو دادن پسته خام

بو دادن پسته خام

پسته بو داده به تنهایی یک میان وعده خوشمزه و سالم بوده و افزودنی خوبی برای سالادها، تهیه آجیل مخلوط و برخی خوراکی‌ها است. پسته را می‌توان به راحتی در فر یا ماهی تابه بو داد. بنابراین می‌توانید پسته خام را تهیه و خودتان در منزل بو دهید. بو دادن پسته خام دو مزیت عمده دارد. نخست این‌که امکان تقلب در پسته خام کمتر است، زیرا پسته درصورتی که مانده باشد بوی کهنگی گرفته و بو دادن آن می‌تواند مشکل را تا حدی برطرف کند. این اثر بودادن آجیل به افرار بی‌وجدان این فرصت را می‌دهد که آجیل‌های مانده خود را به مردم قالب کنند. دوم اینکه اگر پسته  در دما و مدت زمان زیادی تفت داده شود ممکن است اکریل‌آمید در آن ایجاد شود که برای سلامتی بدن خطرناک است. بنابراین بودادن پسته در خانه این احتمال را کاهش می‌دهد. ما در گذشته نیز طرز بو دادن بادام زمینی را برای شما تهیه کرده بودیم.

کلیدواژه : بو دادن پسته خام
aryou1400
ارسال دیدگاه